Cimlap Szállítási Feltételek

Szállítási feltételek

Áraink:

Aktuális árainkról kérjük érdeklődjön telefonon, e-mailben vagy faxon. Kérésre árlistát vagy ingyenes katalógust küldünk.

Rendelés menete:

Rendelését leadhatja telefonon, faxon, levélben, e-mailen vagy személyesen is. Írásban leadott rendelése esetén kérjük ellenőrizze, hogy megadta-e a következő információkat:

  • Termék(ek) adatai:  szín, méret és mennyiség
  • Feliratozás (Kérjük külön jelölje, ha egyedi feliratot pl. településnevet is szeretne) Bővebben: itt
  • Számlázási cím: Az egyesület vagy szerv hivatalosan bejegyzett neve és címe, ahova kérik a számla kiállítását.
  • Szállítási cím: A csomag szállítási címe
  • A szállítás módja: utánvét (a postásnak kell készpénzben fizetni a csomag átvételekor) vagy átutalással (a számla átvételét követően kell banki átutalással fizetni)
  • Elérhetőség: Kontakt személy neve, telefonszáma
Szállítás:

A termékeink szállítását a Magyar Posta Zrt. vagy a GLS futárszolgálat végzi. Raktáron lévő termékeinkből a szállítási idő megrendeléstől számítva 1-2 munkanap, emblémázás, egyedi feliratozás pl. településnév igénylése esetén 3-5 munkanap. Egyedileg készített, illetve készleten nem tartott termékeink szállítási idejéről a megrendeléskor tájékoztatjuk.

Mintaküldés:

Amennyiben még nem ismerik termékeinket, vagy szeretnék azokat felpróbálni, kérésre mintát vagy méretsort küldünk. (Méreteinkről bővebb tájékoztatót honlapunkon itt is talál). A mintasor küldésének költsége a Megrendelőt terheli, az áru értékének kiegyenlítéséig a termékek az Eladó tulajdonát képezik.

Csere és garancia:

Készséggel vállaljuk azon nem használt, nem koszolódótt, vagy a Vevő hibájából nem sérült termékek méret- illetve típuscseréjét, amelyek emblémázás nélküliek, vagy normál felirattal, (pl. polgárőrség)  készültek. Egyedileg emblémázott, a vevő kérésére berendelt vagy az általa megadott paraméterek alapján általunk pontosan elkészített termékek cseréjét csak minőségi kifogás esetén tudjuk vállalni. Már használt, elkoszolódott ruházatot, vagy nem működő terméket csak indokolt, normál használat esetén adódó garanciális problémák esetében cserélünk ki. Az általunk forgalmazott termékekre 1 év, a cipőkre 6 hónap garanciát biztosítunk. Amennyiben a sérülés nem rendeltetés szerű használat következménye, illetve a használati utasítás be nem tartása miatt következett be, garanciát nem tudunk vállalni.