Cimlap Rólunk Írták
Rólunk

Vállalkozásunkról - Saját szavainkkal

Országosan  legalább 1200 Polgár Egyesületet köszönthetünk vevőink között, akik megelégedéssel gyakran térnek vissza hozzánk. Az ország minden területére gyorsan, gyakran 1-2 napos határidővel szállítunk. Az Országos Polgárőr Szövetséggel, a Megyei Polgárőr Szövetségekkel és Polgárőr Egyesületekkel együttműködve, a polgárőrök igényei szerint alakítjuk ki és fejlesztjük tovább termékeinket. Választékban, minőségében, szolgáltatásunk rugalmasságával igyekszünk Önöknek minél jobban megfelelni.

A Vizuátor Kft. családi vállalkozás, melyet 2001-ben alapítottunk. Szellemiségében az első vállalkozásunkat a Molnár és Testvére Bt.-t követi. A vállalkozás két vezetője: Molnárné Sáfrány Andrea és Molnár Zoltán.


 

Rólunk írták

Tisztelt Vezető úr!

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Polgárőr szövetség 3 számú régiója nevében köszönetemet szeretném kifejezni Molnár Zoltánnak és munkatársainak is.

A régiómban 12 polgárőr egyesület tevékenykedik közel 500 fővel.

Az egyesület elnökei az országban több helyről próbáltak egyenruhát, polgárőrségi felszereléseket beszerezni jutányos áron, míg végül eljutottak Molnár úr termékeihez, aki naprakészen minden felszereléssel, ruházattal, kiegészítőkkel rendelkezik.

A vezetők postán, személyesen, internet segítségével, telefonon egyeztetve kértek felvilágosítást, ill: több alkalommal rendeltek nála ruhákat. Az áraik humánusak,  a számlát pontosan vezetve megküldi elszámolás végett. A kiszolgálásnál, amikor többször is jelen lehettem, ahol azt tapasztaltam, hogy a vevő az első azonkívül minden más rá ér.

A polgárőrökkel nagyon kedvesen bántak éas egyetlen embert sem láttam, hogy elégedetlenül távozott volna.

A honfitársaimnak javasolnám, hogy érdemes az Alsózsolcai üzletüket felkeresni ahol kellemes környezetben hozzáértő kiszolgálást, és nem utolsó sorban elfogadható árakat fog bárki találni.

Demecser, 2011. június 8.

Tisztelettel:                  

Váradi László

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 3. számú régió vezető